воскресенье, 17 мая 2020 г.

Урок 20 Гімнастика

Бажаю здоров'я!!!

Продовжуємо наше дистанційне навчання в домашніх умовах і сьогодні працюємо зі скакалкою, а якщо скакалки нема, то просто стрибаємо емітуючи стрибки на ній.

  Згадаємо основні правила вибору скакалки:

Скакалка для схуднення – вправи з скакалкою для похудання ...
1. Довжину скакалки потрібно відрегулювати таким чином, щоб ставши ногами на середину скакалки, ручки діставали до пахв.
2. Роблячи комплекс вправ ,скакалку потрібно тримати пальцями, долоні розгорнуті вперед, на початку шнур повинен звисати перед  ногамип.
3. Утримання ручок вільніше, але пальці міцно зімкнені, щоб ручка не виривалася.
4. При  обертанні кисті повинні бути трохи зігнутими, лікті дивитись вниз, плечі рухаються рівно настільки наскільки потрібно для того, щоб рухи підтримувалися, а не активно допомагали.
5. Потрібно намагатися стрибати як можна м’якше, перш ніж стати ступнею, потрібно поставити ногу на пальці ніг, це дозволяє зміцнити ноги, а також запобігає їх швидкому стомленню.
ВПРАВИ:
№1. Стрибки зі  інтервалами - стрибаємо 10 раз на двох ногах, 10 раз на правій, 10 раз на лівій і 10 раз чергуючи праву і ліву ноги(імітація бігу)
№2. Стрибки навколо лінії - поставте ноги разом і уявіть лінію, паралельну погляду і проходить через ваші ноги. Починайте стрибати так, щоб кожен раз приземлятись по різні боки від уявної лінії.
№3. Стрибки з перехрестом рук стрибаємо 10 разів.
№4. Стрибки вперед - назад стрибаємо 10 разів.

     Як навчитись стрибати на скакалці:


Комментариев нет:

Отправить комментарий