четверг, 21 мая 2020 г.

Урок 21 Гімнастика

Бажаю здоров'я!!!
Продовжуємо наше дистанційне навчання і сьогодні вам  представлений комплекс ранкової гімнастики №2 на 16 рахунків. Ви маєте його переглянути, повторити,  вивчити, записати виконання на відіо та відіслати мені. 
"Раз-Два" - із силою відвести плечі і руки до відмовлення назад, повернути кисті, стиснуті в кулаки, долонями вперед і, піднімаючись на носки, рухом у сторони повільно підняти прямі руки нагору, кулаки розтиснути, потягнутися.   
                      
"Три" - опускаючись на всю ступню, із силою зігнути руки, пригорнувши їх до тіла, кулаки до    плечей, лопатки зблизити, дивитися прямо.

"Чотири" - зробити широкий випад уліво з різким розгинанням рук у сторони і поворотом голови ліворуч, пальці розтиснути, долоні до низу.

"П'ять" - поштовхом приставити ліву ногу до правого і силою зігнути руки пригорнувши їх до тіла, кулаки до   плечей, лопатки зблизити, дивитися  прямо.

"Шість" - зробити широкий випад  вправо з різким розгинанням рук, у сторони і поворотом голови праворуч, пальці розтиснути, долоні донизу.

"Сім" - поштовхом приставити праву ногу до лівої і із силою зігнути руки, пригорнувши їх до тіла, кулаки до   плечей, лопатки зблизити, голову тримати прямо.

"Вісім" - стрибком поставити ноги нарізно на широкий крок, руки догори, долоні з хлопком з'єднати над головою, а тулуб відхилити назад.

"Дев'ять" - різко нахилитися вперед, руки між ніг, ноги не згинати.

"Десять" - випрямитися, піднімаючи руки  вперед на висоту плечей, повернути тулуб ліворуч і різким рухом у сторони розлучити руки до відмовлення, пальці зжати в кулаки , долоні вперед, ступні з місця не зрушувати.                     

"Одинадцять" - не    зупиняючись, повернути тулуб праворуч і  повторити  нахил уперед, руки між ніг.

"Дванадцять" - не зупиняючись, випрямитися і повторити той же рух, що і на рахунок "десять", тільки з поворотом тулуба праворуч.

"Тринадцять" - не зупиняючись, повернути тулуб ліворуч і повторити нахил уперед, руки між ніг.

"Чотирнадцять" - випрямляючись, стрибком звести ноги на ширину плечей (ступні поставити паралельно) і присісти до відмовлення, руки вперед долонями   донизу,   пальці   розтиснути.

"П'ятнадцять" - стрибком поставити ноги нарізно на широкий крок, руки вгору в сторони долонями усередину.

"Шістнадцять" - стрибком з'єднати ноги, опустити руки.
Чекаю на виконану домашню роботу!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий