четверг, 23 апреля 2020 г.

Урок 12 Вправи зі стільцем

Доброго дня продовжуємо наше дистанційне навчання в домашніх умовах. Урізноманітнити самостійні заняття вдома допоможе звичайний стілець. Пропоную вам декілька вправ зі стільцем.


1. Присідання

Вправа для передньої і внутрішньої поверхні стегон, сідниць. Встаньте ближче до стільця, руки на спинці. Розставте ноги широко, а потім повільно присядьте. Зробіть 20 присідань. Виконайте 2-3 таких підходи.

stilecvprava1.jpg (254.61 Kb)

2.Стрибки з опорою

Вправа для ніг і сідниць. Тримаючись за спинку стільця, ноги разом, підстрибуйте вгору. Втягніть живіт і не сутультесь! Зробіть від 10 до 50 разів.
stilecvprava2.jpg (254.52 Kb)

3.Віджимання від стільця

Вправа для м'язів грудей, рук і плечей. Упріть стілець в стіну, щоб не відсунувся, поставте долоні на сидіння і віджимайтеся. Зробіть 15 разів.

4. Прес

Лежачи на спині, покладіть ноги на стілець так, щоб коліна були зігнуті приблизно під прямим кутом. Схрестіть руки на грудях і почніть підійматись. Зробіть 10-12 разів. Виконайте 2 підходи.
stilecvprava4.jpg (283.73 Kb)

5. Підйом корпусу з поворотом

Вправа для преса з акцентом на боки і низ. Ляжте як для попередньої вправи. Зробіть по 10 разів в кожну сторону по черзі.
Продовжуємо займайтись вдома, можемо записувати  видео з виконанням вправ та відправляти мені у вайбер!!! Бажаю успіхів та здоров'я!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий